Благој Нацоски и „Баги Биг Бендот“ на МТВ со онлајн верзија на „Кој да ти каже Ивана“

Периодов додека траеја мерките за заштита од Ковид-19, па во тој контекст и домашната изолација, бевме сведоци на многу успешни музички преработки и онлајн изведби.

Уште една таква ви презентираме и денеска. Овој пат соработка е помеѓу нашиот оперски пејач, Благој Нацевски и „Баги Биг бендот“ за легендарниот евергрин „Кој да ти каже Ивана“.

Уживајте во нивната изведба.

Објавено:
29 мај 2020
Прегледно:
182 пати