Божиќна реклама за сите што имаат некој што не е со нив

Компанијата „Епл“ неодамна ја лансираше својата празнична реклама која сигурни сме ќе разбуди емоции кај секого, а посебно кај оние што изгубиле драга личност.

Имено, ова е реклама за ајпад со таканаречено „магично“ пенкало, но и емотивна приказна која дефинитивно може да направи да посакате да го купите.

Значи, целта е постигната.

Но, и да не сте заинтересирани за ваков подарок, погледнете ја приказната, сигурни сме дека ќе ви се насолзат очите и нема да останете рамнодушни.

Објавено:
27 ноември 2019
Прегледно:
1.479 пати