Дајан Кругер во краток филм на Шанел за нега на кожа

 

„Каде започнува убавината“ е насловот на краткиот филм кој Дајан ругер го сними за Шанел. По објавувањето на кампањата за убавина минатиот месец, оваа реномирана козметичка куќа реши да сними и краток филм во кој главната улога и ја даде на Дајан Кругер. Идејата е актерката да ја покаже својата самодоверба , сјај и убавина.

 

 

„Вметнете ја Шанел декоративната козметика во вашиот секојдневен живот и не треба да се грижите дека некогаш ќе имате проблеми со кожата. Еликсирот за вечна младост и убавина е Шанел“, изјави дивата.

Објавено:
5 август 2013