Џорџија Меј Џегер гледа низ празнични очила

Божиќната кампања е продолжување на соработката во однос на претходната есенска колекција, а овој пат, на манекенката друштво и правеше бразилскиот модел, Марлон Техеира.  Бидејќи кампањата е наменета за претстојниот Божиќ, видеото е снимено во просторија украсена со новогодишна елка и голем број подароци под неа, во кои се спакувани различни модели на очила за сонце.

Објавено:
5 декември 2014