ELENA LUKA WORLDWIDE со Лена Ковачевиќ: Дарко Димитров е најдобриот музичар што сум го сретнала

Домашниот моден бренд Елена Лука стартува со нов проект насловен како ELENA LUKA WORLDWIDE. Во рамките на новостите кои ги подготвуваат овој период, а се однесуваат на присуство на естетиката на модната куќа надвор.

Во третата епизода, гостинка е џез музичарката Лена Ковачевиќ.

Низ разговорот открива зошто Дарко Димитров е најдобриот музичар кој некогаш го сретнала, за нејзиниот однос кон модата, при што не крие дека е роб на јакни и капути.

Воедно, открива и кои се нејзините омилени модни додатоци и без што не излегува од дома.

Во емисијата ќе слушнете и за новата соработка со пејачката Емина Јаховиќ, како и за новиот филм на нејзиниот татко, режисерот Душан Ковачевиќ.

Интересен и динамичен разговор, ќе го изгледате во еден здив.

 

Објавено:
18 март 2021
Прегледно:
200 пати