Емотивно: Празнична реклама за љубовта како најголем двигател

Доколку нешто силно посакуваме и се стремиме кон тоа, на крај ќе успееме. А оваа реклама е доказ за тоа. Еден дедо е упорен во намерата да почне да вежба и иако сите се чудат зошто го прави тоа.

Но, љубовта е неговата мотивација, а со која цел погледнете во видеото.

Ова е една од најтоплите реклами што сме ги виделе сезонава.

 

Објавено:
15 декември 2020
Прегледно:
746 пати