Fashion at work - краток филм посветен на членовите на BoF 500

Во кратките видеа ќе бидат вклучени највлијателни членови на BoF 500, меѓу кои се Карин Ројтфелд, Алекса Чанг, Дерек Бласберг, Умберто Леон, Керол Лим, Никола Формичети, Тим Бланкс и други. Модната индустрија е бизнис вреден милијарда долари, па видеото е всушност доловување на дел од атмосефрата, емоциите и секојдневните обврски на модните инсајдери. Во продолжение, погледнете го видеото кое е најава за краткиот филм Fashion at work.

Објавено:
1 октомври 2014