Како изгледа кариерата на Џулија Робертс во видео од 10 минути?

Џулија Робертс беше гостинка во популарното ток шоу на Џејмс Корден, со кој направија супер забавно видео во кое на хумористичен начин направија ретроспектива на најпознатите улоги на актерката.

Во десетминутното видео, Џулија ќе ја видите во улогата на главните хероини од блокбастерите „Pretty woman", „Notting Hill", „Runaway Bride", „Closer", „Erin Brockovic"...

Ако сте фан на Робертс, сигурно ќе уживате во ова видео кое меѓу другото и ќе ве расположи.

 

Објавено:
6 октомври 2017
Прегледно:
489 пати