Како се снимаше рекламата за Џузепе Заноти со Бела Хадид...

Пред неколку месеци имавме можност да го видиме крајниот резултат од соработката на Џузепе Заноти и Бела Хадид. Сега пак, достапно е видеото зад сцената, каде се гледа како се одвива снимањето на една кампања.

Инаку, моделот е неговото заштитно лице за кампања за есен 2017, а зад фотографиите и видеата се потпишува фотографот Марио Соренти. За комбинациите пак е ангажирана Карин Ројтфилд.

За машката линија е ангажиран моделот Малиц Макмилан. Во видеото погледнете накратко како тие двајца се снаоѓаат, а во продолжение ве потсетуваме на готовите фотографии:

 

фото извор: instyle.com/COURTESY GIUSEPPE ZANOTTI

Објавено:
14 јули 2017
Прегледно:
232 пати