Кампања:Да го соблечеме Дејвид Бекам гол

Промотивната кампања за новата колекција за долна обелка на Бекам за H&M несомнено привлече внимание. Секси фудбалерот само во гаќички се смее од билбордите а љубителите на неговото тело и дело се во можност да го соблечат сосема гол.

Во новата рекалама  H&M ги повикува луѓето да гласаат за тоа дали сакаат да го видат Бекам гол или не. Рекламата со голиот или облечен Бекам, ќе биде емитувана во текот на финалето на Супер Боул. Се гласа на веб страницата на H&M.

Објавено:
25 јануари 2014