Кара Делевињ во гранџ издание за Ив Сен Лоран

Покрај тоа што стана заштитно лице на комзетичката линија на Ив Сен Лоран, моделот Кара Девелиљ ќе ја видиме и во новата кампања за колекцијата есен-зима 2013 на истиот моден бренд. Овојпат Кара позира во парчиња на Сен Лоран кои го носат револуционерниот дух на гранџ музиката.

Објавено:
31 мај 2013