Карл Лагерфелд измисли модна машина

Модната индустрија постојано се развива, но сега дојде редот  на машина која ги обликува луѓето во модни трансформерси. Звучи чудно нели? Станува збор за Шанел машина од новата рекламна капмања за пред пролет-лето колекцијата на бредот, за која Карл Лагерфелд изработи видео во кое манекенките влегуваат во неа  и излегуваат  облечени во новата колекција за 2014 година. Погледнете како изгледа она што го пишавме погоре, секако нели машината не постои во реалноста.

Објавено:
29 јануари 2014