„Картие“ ја носи празничната магија годинава

Во фокусот и на годинешната зимска бајка на „Картие“ е нивниот заштитен знак - пантерот. Тој ја носи магијата оваа година.

Улиците на Њујорк и Париз ќе блеснат во вистинска смисла за празничната сезона, надополнети со предлозите за подароци од овој познат бренд.

„Картие“ отсекогаш знаел како да го разбуди копнежот, желбата и волшебноста, па остана доследен на себе и оваа година.

Во продолжение погледнете ги сите делови од празничната кампања на куќата:

Објавено:
26 ноември 2016
Прегледно:
1.001 пати