Картие со „Зимска бајка“ не води на празнично патување низ Париз

Славејќи ја магијата на празничната сезона, Картие на светот му го претстави четвртиот дел од кратките филмови посветени на неговата „Зимска бајка“.

Краткиот филм ја претставува магијата на празниците со шармантна прошетка низ Париз, низ која се провлекуваат неверојатните дела од брендот како прстени, бразлетни, часовници и што уште не.

Овој краток филм е нешто што задолжително мора да се погледне, нешто што ќе ве одведе на носталгично патување назад во 1920 – тите.

Погледнете го ова видео на Картие и уживајте во магијата на празниците!

Објавено:
16 декември 2013