Кендал Џенер одговара на 73 прашања од Вог

Во серијата видеа во кои Вог поставува 73 прашања на познати личности, конечно редот ѝ дојде на популарната Кендал Џенер.

Манекенката во видеото говори за тоа како е да пораснеш пред камерите, кои се нејзините најдраги спомени од семејната куќа, која е нејзината омилена сестра и кој е делот од нејзиното тело на кој сака луѓето да му посветат поголемо внимание.

Таа ќе каже дека најголемо изненадување во животот и било кога Канје ја побарал Ким за жена, а во видеото говори и за нејзината најдобра пријателка Џиџи Хадид со која се неразделни.

Погледнете...

Објавено:
18 август 2016
Прегледно:
1.514 пати