Кога Хосе Карерас ти е прв сосед...

 На социјалните мрежи се појави видео кое ни го привлече вниманието.

Кога прв сосед ти е легендардниот Хосе Карерас, можеш да го снимаш и да слушаш како пее. Ако ти се допаѓа класичната музика, ќе уживаш. Ако не, тогаш, ќе мора да најдете начин да се изолирате, дополнително :).

Погледнете како тоа изгледа:

 

Објавено:
3 април 2020
Прегледно:
3.271 пати