Кога си „пресреќен“ што имаш братче...

Ако денеска не сте се насмеале, одвојте 45 секунди и изгледајте го видеото, сигурни сме дека ова девојченце ќе ви измами насмевка.

Нејзините родители ја запознаваат со тукушто роденото братче, го носат кај неа во скут за да го бакне, но сестричката не е многу воодушевена што веќе нема да биде центарот на светот на мама и тато.

Изразот на нејзиното лице е бесценет, а секако ќе ве освои и бебенцето кое е облечено во црно-бело боди.

 

Објавено:
25 јануари 2019
Прегледно:
1.821 пати