Лагерфелд сними краток хорор за новата кампања на Фенди

„Invito Pericoloso" е новиот промотивен филм за рекламната кампања на Фенди. Карл Лагефелд одлучи овој пат да направи поинакво сценарио каде главните хероини, во конкретниот случај Кара Делевињ и Шашкија де Браун ќе треба да бидат гости на мистериозен домаќин. Што ќе следува понатаму, погледнете во видеото.

Објавено:
15 септември 2013