Мамо, ќе дојде ли годинава?

Во низата празнични реклами, вниманието ни го привлече и оваа на ирскиот синџир супер маркети „Supervalu“.

Пораката која ни ја пренесува младото момче е дека никогаш не треба да престанеме да веруваме. Видеото сведочи за искрена детска желба и верба.

Воедно, присуството на оние што ги сакаме секогаш е повредно од сите материјални подароци кои би можеле да ги добиеме.

Објавено:
24 ноември 2020
Прегледно:
54 пати