Најдобрите овогодишни актери како дел од проектот New York Times

Во проектот се вклучени актери кои со главните улоги биле дел од најдобрите филмови за оваа година. Дел од него се: Кејт Бланшет, Роберт Ретфорд, Опра Винфри,  Бредли Купер и други.  Целта на проектот е да се докаже дека добрата кинематографија сеуште постои.

Објавено:
27 ноември 2013