Некои работи остануваат исти дури и за празниците...

... Вака гласи пораката во празничната реклама на „Хајнекен“. Од компанијата направија кратка, но мошне симпатична приказна која сака да не' потсети дека работите што не се менуваат не секогаш се лоши.

„После толку необична година, за среќа постои макар една работа непроменета. Тоа што ќе бидеме заедно за празниците, ќе биде момент за радост. Оваа година ги сакаме нештата кои обично ни одат на нерви“, велат од компанијата.

Погледнете го видеото, сигурни сме дека ќе ви измами насмевка и убави чувства.

Објавено:
18 ноември 2020
Прегледно:
291 пати