Ноќ на вештерките од 1915 до 2015

Ако сте од оние што сакаат да се маскираат и си го „празнуваат" 31-ви октомври, попознат како „Ноќ на вештерките", тогаш ова видео сигурно ќе ви се допадне.

Во три минути се претставени популарните костими за „Ноќ на вештерките" од 1915 до 2015 година. Ако ви недостасува инспирација за годинешната маска, можеби ова видео и ќе ве инспирира.

Објавено:
15 октомври 2015
Прегледно:
543 пати