Оливија Палермо и сопругот снимија заедничко видео

olivia-palermo-la-mer-husband

Дел од новата кампања на брендот за нега на кожа LA Mer се и познатата тренд сетерка Оливија Палермо и нејзиниот сопруг Јоханес Хубл. Тие снимија видео насловено како Illuminating Moments, а во кое оваа позната двојка се прикажува низ мноштво сензулани и возбудливи кадри.

Инаку, Оливија и Јоханес неодамна се фотографираа за насловната страна на февруарското издание на Flare Magazine.

Погледнете како тие изгледаат во најновото видео за козметичката компанија.

Објавено:
10 јануари 2015