Откриени нови сцени од третото продолжение на „50 нијанси на сива“

На 14-ти февруари е закажана премиерата на последното продолжение на „50 нијанси на сива“ - „50 нијанси ослободени“.

Досега во јавноста излегоа неколку кратки промотивни видеа кои имаа за цел да ја заскокоткаат љубопитноста на гледачите.

Овој пат за сите што со нетрпение го чекате новото продолжение, погледнете го ова подолго видео, во кое се откриваат некои нови сцени.

Објавено:
28 декември 2017
Прегледно:
771 пати