„Пак и пак“ - нова песна на „Дупер“

На крајот од 2019 година, „Дупер“ нè почестија со нова песна. „Пак и пак“ е насловот на новата нумера, а звукот препознатлив.

Ако не сте ја слушнале, можете да го сторите тоа сега.

Групава ја одбележа минатата година и беше вистинско освежување на домашната сцена.

Инаку, новата песна е со музика, текст, аранжман на „Дупер“, а снимањето, миксот и мастерот се направени од Ангел Ќосев, во студио „Подрумот“.

Како ви се допаѓа?

Објавено:
2 јануари 2020
Прегледно:
267 пати