Пеш на велосипед - фантастичен изум

Нов, здрав и практичен начин на движење со „Lopifit“.

Се работи за фантастичен изум, електронски велосипед со кој додека се движите истовремено и пешачите на лента.

Овој електронски велосипед е изум на Холанѓанецот Браун Бергмејстер, кој успеал на иновативен начин да ги спои велосипедот и лентата за трчање.

Веројатно ова е омиленото превозно средство на иднината. Инспиративно, зарем не?

 

 

Објавено:
11 мај 2016
Прегледно:
332 пати