После оваа реклама на Икеа ќе повнимаваме што фрламе

Меѓу бројните празнични реклами периодов, ИКЕА на рускиот пазар лансираше една поинаква. Нивната приказна не' предупредува да размислиме за комодитетот во кој живееме и да повнимаваме на она што го имаме, како го третираме и на крајот фрламе.

Имено, нивната видео-приказна метафорично покажува што би можело да се случи доколку продолжиме со неодговорно фрлање на остатоците од празничната трпеза. 

Погледнете како тие го претставија.

Објавено:
1 декември 2020
Прегледно:
274 пати