Поздрав од Италија на нашиот Благој Нацоски со „My way“ од Синатра

Нашиот оперски пејач, Благој Нацоски, со години наназад живее и работи во Италија. Со оглед на целата ситуација, тој повеќе пати досега упатуваше совети и поддршка до сите, за што полесно да се надмине овој период на изолација.

Овој пат, одлучи да упати музички поздрав.

Се работи за негова изведба на песната „My Way“ од Френк Синатра.

Нема да коментираме ништо повеќе, ќе кажеме само волшебно.

Слушнете.

А на линкот „Живеам во свет без предрасуди“, ве потсетуваме на интервјуто што Нацоски го даде за нашиот медиум.

 

Објавено:
6 април 2020
Прегледно:
473 пати
Тагови: 
Благој Нацоски