Празнична реклама со прекасна порака: Да се грижиме едни за други

Во низата празнични реклами кои што се презентираат периодов, вниманието ни го привлече и онаа на ирскиот синџир продавници за домќинство „Woodie's“.

Имено пораката е дека сите треба да се грижиме едни за други и да бидеме „домаќински“ расположени кон луѓето кои ги среќаваме или кои се во нашето окружување.

Слатката бабичка која живее сама ќе ве освои веднаш, а како таа ќе придонесе за промената во околината, погледнете од видеото.

Нам навистина ни го разубаве денот.

Објавено:
17 ноември 2020
Прегледно:
199 пати