Пријателство и грижа над сè: Божиќната реклама на John Lewis е магична

Синџирот продавници John Lewis вчера ја презентираше божиќната реклама и веднаш ќе ви кажеме дека е магична. 

Приказната за пријателството е потсетник дека треба да ги вреднуваме и негуваме вистинските нешта. Исто така, преку ова видео што ќе ве разнежни, се покажува дека еден мал гест и внимание некому можат да му го сменат животот. 

Целото видео можете да го погледнете погоре, сигурни сме дека нема да видите посимпатично денеска. 

Објавено:
14 ноември 2019
Прегледно:
2.205 пати