Пролет со Прада

Далија, перуника, жолт крин, лилјан, божур... Во новата видео кампања на Прада моделите се претставени како цветови со посебен карактер. Цветниот уметнички концепт на дизајнерката Мијуча Прада го изработи славниот Стивен Мајзел, а во рекламата се појавуваат Ева Херцигова, Саша Пивоварова, Кирстен Овен, Саскија де Брау, Ракел Цимерман и други познати манекенки.

 

 

Објавено:
30 мај 2013