Провокативни и заводливи: Нова видео реклама на „Викторија Сикрет“

Кендис Свонпул, Марта Хант и Карли Клос снимија секси видео за најновата пролетна линија долна облека на „Викторија Сикрет“. Шармантните заводнички се согласија дека на снимањето им било многу забавно и дека обожаваат да носат долна облека која им е пред се удобна. Највпечатлива секако е Кендис, која во краткото видео се истакнува со долгите носе додека чекори на тераса. Ве оставаме да го погледнете најновата реклама на брендот  „Викторија Сикрет“, која веруваме дека најмногу ќе им се допадне на момците.

Објавено:
27 март 2014