Роби Вилијамс има нова песна инспирирана од Божиќ и 2020 година

Оваа 2020 година на изминување, во која главна тема беше пандемијата со ковид-19 беа инспирација за пејачот Роби Вилијамс.

Тој ја почести публиката со нова песна, која го носи насловот „Can't stop Christmas“, со што како вели, сакал да придонесе подобро расположение на сите што ќе ја слушнат.

Инаку, новата песна е проследена и со неколку празнични фотографии со актерот, кој пласираше и блузони и маица со божиќни мотиви.

 

Објавено:
25 ноември 2020
Прегледно:
110 пати