Роботик-шик

За новата пролетна кампања за хонгконгшката стоковна куќа Лејн Крафорд, фотографот Ник Најт го направи ова револуционерно видео употребувајќи техника на „3Д презентација на изведба во живо“, а во кое манекенката Минг Кси носи дизајнерски парчиња од Живанши, Александар Меквин и Хајдер Акерман

 

SS13-Campaign-Img1

Објавено:
22 април 2013