Рокси знае како да привлече внимание

Рекламата за новата опрема за сурфање на Рокси предизвика лавина од реакции поради тоа што во скоро две минути колку што трае видеото, акцентот е ставен на задницата на девојката, но не се покажува нејзиното лице.  Иако рекламата предизвика голем број негативни критики, сeпaк не се негира фактот дека рекламата изгледа интересно и професионално

Објавено:
10 јули 2013
Тагови: 
Рокси сурфање