Што значат вистинските пријателства: Божиќна реклама што мора да ја погледнете

Празничниот период помеѓу другото го сакаме и подари тоа што нè потсетуваат на вистинските вредности. Токму за тоа се зборува и во божиќната реклама на „IGA“ - австралиски синџир на маркети.

Секојдневно се појавуваат нови празнични реклами, но оваа морате да ја погледнете.

Приказната за прјиателството на Анто и Максим ќе ве освои и ќе ве натера да му се јавите на најдобриот пријател или пријателка веднаш, без разлика дали е тука блиску до вас или пак ве делат километри. 

 

Објавено:
28 ноември 2019
Прегледно:
1.497 пати