Синди Крафорд и Џејмс Корден во реклама за „Пепси“

Синди Крафорд повторно се најде во реклама за „Пепси“, овој пат придружувана од актерот Џејмс Кордон.

Супермоделот на 20-ти февруари ќе го прослави 50-от роденден, а деновиве е посебно актуелна поради официјалното збогување со кариерата.

Џејмс Кордон го искористи тоа, плус и одржувањето на јубилејниот „Супер Боул“ и ја покани Крафорд да направат пародија на рекламата за „Пепси“ од 1992 година во која се појавува токму моделот.

И покрај тоа што наскоро ќе влезе во шестата деценија од животот, Синди изгледа сè уште мошне атрактивно, што не може да се каже за Корден. Но, и неговата заоблена фигура измамува симпатии.

Во видеото погоре имате можност да ја видите пародијата, додека во продолжение е оригиналната реклама, па разликите воочете ги сами.

Објавено:
10 февруари 2016
Прегледно:
886 пати