Слушнете ја новата песна на Кире Мирчовски во соработка со Дамир Пух и Мијата – „Petrichor“

Дека домашната музика има силна алтернативна сцена што ја застапуваат млади и талентирани музичари, доказ е и Кире Мирчовски кој неодамна на You Tube ја промовираше својата нова песна „Petrichor", како најава за албумот „Insanus".

Гостин на оваа негова песна е Мијата, што воедно е и прва соработка со вокал во неговото досегашно творештво.

Музиката е исто така негово дело, додека аранжманот го правеше заедно со Дамир Пух, кој стои и зад мастерингот.

Уживајте!

Објавено:
9 септември 2020
Прегледно:
270 пати