Спој на мода, поезија и музика во новото видео на Зонде Стојановски

„Kissing the Nothingness“ е насловот на новото видео кое го потпишува фотографот и режисерот Зоран Зонде Стојановски.

Спој на мода, поезија и музика, преку гласот и режисерското око на Стојановски.

Музиката и продукцијата се на Александар Тарабунов. Во видеото се појавува убавата Марија Давчевска, од „Зоа Моделс“ агенцијата.

Погледнете го видеото и дознајте како изгледа нивниот спој на овие три уметности.

Објавено:
10 септември 2020
Прегледно:
165 пати