Трејлер за документарецот Scatter my Ashes at Bergdorf's

Модно четиво во форма на документарен филм кое се занимава со луксузниот свет на стоковната куќа Бергдорф Гудман. Во делото со фаталистички наслов, „Расфрлајте ми ја пепелта во Бергдорф“, познати дизајнери, стилисти, лични купувачи (како легендарната Бети Халбрајх), декоратери на излози и стилски икони зборуваат за ултимативната модната фантазија што се случува во оваа култна продавница во Њујорк.

 

Објавено:
7 мај 2013