Туторијал: Од уморна до блескава мама

Овој туторијал, Наташа Јовановска го посветува на мајките. Имено, таа дава предлог како можете на најбрз начин и со малку труд и шминка, да го сокриете уморот и да ја истакнете вашата убавина.

tutorijal

Објавено:
21 јануари 2014