„Твојте очи Лено мори“ во изведба на етно групата „Траг“ од Република Српска

Музиката не познава граници, а ова е само уште еден пример за тоа. Етно групата „Траг“ од Република Српска која повеќе од една деценија го негува балканскиот мелос, неодамна ја објави нивната верзија на македонската песна „Твојте очи, Лено мори“.

За истата е направен и видео запис, а првите реакции се повеќе од позитивни.

Слушнете како оваа прекрасна песна звучи во нивна изведба.

Објавено:
8 јануари 2021
Прегледно:
563 пати