Урнебесно и оригинално: Најбрзото и најлудото шминкање досега

Сигурни сме дека постојат утра кога повеќе или помалку сте мрзеливи, па воопшто не ви е до шминкање.

Токму ова видео е за таквите денови, кога сакате да се нашминкате најбрзо од кога и да е.

Она што ние ви препорачуваме, е да бидете исклучително внимателно кога го правите ова дома!

Објавено:
22 ноември 2013