Видео: Атмосферата од доделувањето на „Најстилски маж и жена“ за 2017

Модниот портал Fashionel.mk неодамна ги додели наградите за „Најстилски маж“ и „Најстилска жена“ на годината. Ова е четврта година како се одбираат луѓе од различни општествени сфери што го негуваат добриот стил и индивидуалноста.

Секое доделување на овие награди се однесува на личности од различни општествени сфери, а годинава за прв пат одбравме долгогодишни професионалци во модната сфера

Овој пат признанијата ги добија личности токму од модната фела - моделот Алек Наумовски и модната новинарка и модел Снежана Богдановска - Сани.

Каква беше атмосферата од ова дружење, погледнете во видеото погоре.

Објавено:
31 јануари 2018
Прегледно:
862 пати