(Видео) Божиќната реклама за осамен дедо нема да ве остави рамнодушни

„Шири радост“ е пораката која со себе ја носи божиќната реклама за еден дедо кој живее сам.

Иако без семејство околу него, тој се труди да шири позитивност и радост.

Како ќе му биде возвратено и што ќе се случи на крајот, гледајте во видеото.

 

Објавено:
13 декември 2019
Прегледно:
386 пати