Видео: Четвртиот ден од FWSK во знакот на модните перформанси

Пeрформансот на „New man's accelerator“, ревијата на Оливера Штакоска, Јасмина Дракул, како и перформансите на Елена Спасовска и Ивана Јованоска ги гледате во видеото од продолжение, како и нивните изјави за Fashionel  по претставувањето на колекциите.

Објавено:
15 април 2014