Видео: Драгана Левенска ни одговара на новогодишни прашања

Која е првата Нова Година на која се сеќавате? Верувате ли во Дедо Мраз? Која е Вашата неостварена новогодишна желба?

Веројатно ова се прашањата што најчесто ги слушате во овој претпразничен период и колку и да звучи клише, секој има своја посебна приказна во одговорите.

Каква е новогодишната приказна на нашата позната млада актерка, Драгана Левенска, проследете во видеото која таа ни го испрати од еден топол, празничен амбиент...

Објавено:
25 декември 2017
Прегледно:
682 пати