Видео: Елена Лука во Виена на хуманитарниот бал „Dancer against cancer“

Престижниот хуманитарен бал „Dancer against cancer“ вклучува ревијален и забавен дел кои се соединуваат со една единствена цел:  подигање на  свеста кај јавноста и мобилизција на хуманоста во борбата против ракот.

Во ревијалниот дел, еминентни уметници од австриската танцова сцена ги импресионираа гостите со фантастични танцови точки, беа присутни и познати музичари и актери од Холивуд , активисти во борбата против ракот, а кулминацијата се постигна со награди за публиката кои хуманитарно беа донирани  од повеќе домашни и странски брендови. Во овој дел од агендата на настанот, македонската модна куќа Елена Лука учествуваше со донација на уникатна тоалета од познатата колекција Далга.

Елена Лука хуманитарно донираше своја ексклузивна креација од колекцијата Далга

Елена Лука хуманитарно донираше своја ексклузивна креација од колекцијата Далга

Fashionel ви ги пренесува импресиите и автентичниот амбиент преку ексклузивен видео материјал.

Објавено:
17 мај 2014