Видео: Фантастична преработка на „Jingle Bell Rock“

Периодот околу новогодишите и божиќните празници важи за еден од најубавите во годината, кога сите се посветуваме на домот, семејството, драгите луѓе...

А дополнително во оваа празнична атмосфера ќе ви ги стопли срцата фантастичната преработка на „Jingle Bell Rock", во изведба на младата и талентирана Славица Ангелова, во соработка со Темелко Андреев и Дарко Спасовски.

За оваа преработка на празничната химна е направен и видео запис што е сниман во Skopje City Mall, а посебен шарм на новогодишната приказна ѝ даваат младите танчари од студиото Eat the beat.

Уживајте во прекрасната изведба!

Објавено:
25 декември 2018
Прегледно:
695 пати