Видео FWSK: Конструктивизам и сензуален моден допир преточен во женската моќ

Во продолжение имате можност да ги погледнете ревиите на дизајнерката Росица Мршиќ и Лидија Георгиева кои ги претставија своите дизајнерски видувања за тековната пролет-лето сезона. Надоврзано на нивните модни приказни што ги раскажаа на писта, дознајте нешто повеќе за тоа како помина оваа сезона на настанот и од изјавата на лицето за односи со јавност на Моден викенд Скопје, Марија Илиќ, која ги сублимира впечатоците по претставувањето на колекциите од сите учесници.

Објавено:
14 април 2014